Tropisk fruktsallad med honungskräm


2-3 port

500 g jordgubar
1 banan
½ melon (nät- eller honung)
½ kokosnöt
- - -
4 msk grekisk yoghurt
1 msk honung (gärna en lite mjukare variant)

Skiva jordgubbarna och bananen tunt.
Gör små kuber av melonen och kokosnötens innehåll.
Blanda ihop allt.
- - -
Blanda yoghurt och honung till en mjuk kräm, servera tillsammans med salladen.

(Det är en del jobb med att få upp kokosnöten, men när den väl är öppen så är det gott och värt besväret. Enklast får du upp den genom att ta en stor spik eller skruvmejsel och slå in i nöten på flera ställen tills den spricker.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0