Lasagne a'la Detoxa
3 port
2 dl dinkelpasta
1 gul lök
4 färska champinjoner
200g quornfärs
1 tomat
3 vitlöksklyftor
basilika
2 dl sojagrädde
1 paket fetaost (från get)
Förkoka pastan lite. Då den har fått koka lite så sila av och skölj kallt så de inte fortsätter kokas.
Finhacka löken och skiva champinjonerna, stek dessa lite lätt tillsammans.
Under tiden kan du mixa tomaten tillsammans med vitlöksklyftorna och basilikan så det blir som en liten tomat-röra.
Blanda sedan i detta tillsammans med quornfärsen och stek det ihop med löken och champinjonerna.
Under tiden kan det passa bra att koka upp sojagrädden i en egen liten kastrull, då det bubblar lite lätt så smula ner nästan all fetaost i grädden.
Blanda i pastan nu i stekpannan med resten av sakerna och stek en liten stund till.
Sedan har man över allt i en trevlig liten lasagneform av passande storlek och häller över såsen och smular över den sista fetaosten.
In i ugnen sedan på 225 grader i 10 minuter, sen är det klart!
Enkelt och bra! =)